Riool ontstoppen Lelystad

Een rioolontstopping in Lelystad doen wij graag voor u!

Het water blijft in de wasbak staan. Het toilet spoelt niet door. Misschien is uw bad ook wel verstopt geraakt. Voor al deze problemen kunt u onze riooldeskundige in Lelystad bellen. Uw riool ontstoppen kan op allerlei manieren, afhankelijk van de aard van het probleem. Bel ons nu al voor een afspraak of leest u gerust even door. We leggen u graag uit hoe we werken.

Riool ontstoppen door een professional

Onze specialist kan uw riool ontstoppen met behulp van verschillende gereedschappen. Hij gebruikt bijvoorbeeld een frees om het vuil uit uw leidingen te schuren. Soms gebruikt hij ook wel een hogedrukreiniger of een ontstoppingsveer. Blijft een verstopping zich herhalen? Er kan dan sprake zijn van een ernstiger rioolprobleem.

Inspectie voor rioolontstopping

Als onze expert ernstigere problemen vermoedt, dan kan hij een inspectie uitvoeren. Hij kan dan op drie manieren uw riool inspecteren:

 1. Visuele inspectie: op deze manier onderzoekt de expert de leidingen met het blote oog, bijvoorbeeld in de kruipruimte.
 2. Met een rioolcamera: hierbij wordt er met een camera gekeken in het riool. De camera wordt dan via het toilet het riool in geleid.
 3. Met een rookgenerator: dit is alleen mogelijk bij een stankprobleem.

Kosten riool ontstoppen Lelystad

Aan iedere ingreep hangt natuurlijk een kostenplaatje. Maar wat u in totaal zult betalen, is nog niet te zeggen. Onze specialist weet immers nog niet of het om een ‘gewone’ verstopping gaat of om een ingrijpender rioolprobleem. Niet alle blokkades kunnen dan ook op dezelfde manier opgelost worden. Zeker is dat onze expert altijd een eerlijke berekening maakt. Hij neemt dan de volgende zaken in acht:

 • Hoeveel arbeidsuren zijn nodig?
 • Is de blokkade goed bereikbaar?
 • Welk materiaal/gereedschap is er nodig voor de ontstopping?
 • Welk voorwerp blokkeert de riolering?

Vakkundige rioolontstopping Dordrecht? Alleen maar voordelen!

U kunt kiezen: gaat u zelf aan de slag met een plopper of schakelt u direct een rioolvakman in? Kiest u voor het laatste, dan geniet u van de volgende voordelen:

 • U krijgt hulp van een lokale expert.
 • U krijgt een eerlijke prijs voor vakkundig werk.
 • U kunt onze expert dag en nacht inschakelen.
 • Onze expert werkt alleen met professioneel gereedschap.
 • Onze ontstoppingsmethodes zijn niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk.
 • U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvende adviezen.
 • U bespaart tijd op het zelf ontstoppen. Bovendien hoeft u geen geld uit te geven aan middelen waarvan u niet zeker weet of ze werken.

Uw riolering ontstoppen in Lelystad? Onze expert is er zó.

Heeft u direct assistentie nodig bij het riool ontstoppen? Onze rioolvakman kan al snel in Lelystad of omgeving zijn. U kunt op iedere dag van het jaar bellen, ook in het weekend en op feestdagen. Uw afspraak wordt meteen ingepland!

Riool ontstoppen Lelystad?

Wij staan 24/7 voor u klaar!