Wc ontstoppen Lelystad

Is uw wc geblokkeerd? U boekt pas écht resultaat als u onze riooldeskundige belt. In Lelystad komt hij dagelijks de wc ontstoppen bij woningen, bedrijven en instellingen. Hij maakt hierbij gebruik van kwalitatief sterk gereedschap. Geen materialen die krom trekken of blijven steken: alleen het beste van het beste wordt gebruikt!

Hoe werkt professionele wc ontstopping?

Onze vakman past alleen milieuvriendelijke methodes toe. Dit houdt in dat hij geen chemische ontstoppingsmiddelen gebruikt om een verstopping in uw wc op te lossen. Hij maakt eerder gebruik van de volgende middelen:

1. Wc ontstoppen met verenmachine
Op dit gereedschap zit een hulpstuk waarmee de vakman het vuil zonder schade uit de leidingen kan boren.

2. Wc ontstoppen met hogedrukapparaat
Resten of voorwerpen die de wc blokkeren kunnen met waterdruk worden weggespoten. De hogedrukreiniger wordt meestal ingezet om hardnekkige verstoppingen op te lossen.

3. Wc ontstoppen met ontstoppingsveer
Is er teveel wc-papier gebruikt? Zijn er schoonmaakdoekjes doorgespoeld? Met een ontstoppingsveer kunnen de kluwen uit de wc verwijderd worden. Uiteraard doet onze specialist dit met veel aandacht en zorg, zodat uw wc en uw leidingen niet beschadigt raken.

Waardoor is uw wc geblokkeerd geraakt?

Een wc die niet meer werkt? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Resten of voorwerpen kunnen vanzelf zijn blijven steken of ze worden geremd door een ander rioolprobleem. U kunt dan denken aan:

  • boomwortels die in uw leidingen groeien
  • scheuren of breuken in een leiding
  • verzakking van het riool
Problemen zoals deze zijn moeilijker op te lossen dan het enkel verwijderen van opgehoopte resten. We hopen voor u dat slechts dit laatste aan de orde zal komen. Zo niet, dan weet onze vakman altijd wel een oplossing. Hij is niet voor niets benoemd tot riooldeskundige!

Kosten wc ontstoppen Lelystad

Een professionele wc ontstopping klinkt duur, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. De meeste verstoppingen kunnen namelijk binnen een uur na aankomst van de expert worden opgelost. Andere verstoppingen nemen meer tijd en middelen in beslag, bijvoorbeeld als er een ernstig rioolprobleem aanwezig is. Hierbij moet u denken aan:

  • Wortelgroei in leidingen.
  • Gebroken of verschoven leidingen (bijv. door verzakking).
  • Een verkeerd aangelegd rioolstelsel.
Onze specialist rekent altijd een eerlijke prijs voor zijn werkzaamheden. Daarnaast zal hij altijd toelichten welke werkzaamheden nodig zijn en waarom. Zo weet u altijd precies waar u voor betaalt.

Mogen wij de wc ontstopping uitvoeren? Graag!

In Lelystad lopen er veel ‘experts’ rond die het niet goed met u voorhebben. Ze komen hun afspraken niet na of ze leveren half werk. Belt u ons, dan weet u zeker dat het goed zit. Onze rioolvakman kan snel uw wc ontstoppen met de juiste middelen. Belt u ons in het weekend of op een feestdag? Ook dan kunt u op de hulp van onze specialist rekenen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!